Anasayfa / Genel / KÜÇÜKLER DE BÜYÜK İŞ BAŞARABİLİR

KÜÇÜKLER DE BÜYÜK İŞ BAŞARABİLİR

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Hayat Ağacı Derneğinden yardım alan ailelerin çocukları için oyuncak topladı. Minik öğrenciler, okul idarecisi, öğretmen ve velilerin desteğiyle oyuncak kampanyası düzenledi. Öğrenciler, bu kez kendilerine olmadığını bildikleri halde, diğer çocukları sevindirmek için büyük bir heyecanla oyuncak kampanyasına katıldılar.

Kampanya süresince küçüklerin de büyük işler yapabileceğini gösteren anaokulu öğrencileri, oyuncak kampanyasına sağladıkları destekle büyüklerine örnek oldular. Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, kampanya süresince satın alıp biriktirdikleri oyuncak, yeni kıyafet ve kitapları Hayat Ağacı Derneğine teslim etti. Öğretmenleri ile birlikte Hayat Ağacı Derneğini ziyaret eden minik öğrencilere, Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasının çalışma yapısı hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, hediye paketleri ile getirdikleri oyuncakları Gıda Bankası oyuncak reyonuna bıraktılar.

Yardımlaşma ve dayanışmanın öneminin öğrenen çocuklar, katıldıkları oyuncak kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocuklara bir iyilik yapmanın mutluluğunu yaşadı. Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Gıda Bankasına oyuncak bağışladıkları için heyecanlı olduklarını söylediler. Okul yöneticisi ve öğretmenler ise okul öncesi öğrencilerinin oyuncak yardımının, yardımlaşmayı öğrenmeleri bakımından çok önemli olduğunu ifade ettiler.